Silince ne olur?
Silinenler
Hesabın (ad, e-posta, parola, telefon, profil fotoğrafı), favorilerin, randevuların, kayıp / buluntu ilanların ve telefon bildirim aboneliklerin silinir. Yorumlarında ve paylaşımlarında adın “Eski üye” olarak değişir.
Kalanlar
Sahibi olduğun işletme silinmez; sahipsiz rehber kaydına döner (mikro-site kapanır). Yasal saklama zorunluluğu olan kayıtlar (verdiğin siparişlerin ad, adres ve tutar bilgisi; güvenlik kayıtları) yasal süre boyunca tutulur, süre dolunca silinir.
Geri alınamaz
Silme kalıcıdır. Aynı e-postayla daha sonra yeniden üye olabilirsin ama eski bilgilerin gelmez.
Yükleniyor…
Giriş yapamıyorsan gizlilik sayfasındaki e-postaya “hesap silme” konulu, üye olduğun e-postadan bir ileti gönder.